КОСМЕТИКА НАТХНЕННА ПРИРОДОЮ

Відкрийте для себе 6 перевірених застосувань масла Ши

Олія ши  - це натуральна косметика, яку ми любимо не тільки за її доглядові властивості, а й за надзвичайно широке застосування під час повсякденних ритуалів. Цей дорогоцінний інгредієнт, виготовлений з горіхів масляного дерева, відомого також як дерево, що живить і лікує, зробить революцію у вашій косметичці та творитиме чудеса в догляді за тілом, обличчям і волоссям.

З цієї статті ви дізнаєтеся:

  • які властивості та застосування масла ши,
  • як використовувати їх для догляду за тілом,
  • як це діє на розтяжки та целюліт,
  • як працює чисте та нерафіноване масло ши,
  • як доглядати за шкірою рук і ніг маслом ши,
  • як доглядати за волоссям за допомогою масла ши,
  • як масло ши працює в догляді за губами,
  • яку косметику вибрати.

Що таке масло ши?

Масло каріте або ши - це косметичний засіб африканського походження. Масло отримують з олії горіхів дерева Маслоша Парк. Традиційно олія використовується на кухні та в догляді за тілом і волоссям. На полицях магазинів ми можемо знайти нерафіновану олію ши та рафіновану олію ши. Обидва види продукту мають широкий спектр косметичного застосування. Натуральне масло ши чудово пом'якшує напружену шкіру та зміцнює її стан. Косметичний засіб захищає організм від несприятливого впливу УФ-випромінювання і уповільнює процеси старіння. Вершкове масло можна використовувати для всіх типів шкіри. Багатий склад містить природні антиоксиданти і вітаміни A, E і D. Косметика доступна в різних формулах, включаючи креми, бальзами, скраби і маски. Також можна зробити ставку на нерафінований продукт з чистим складом.

  • зволоження,
  • живильний,
  • заспокійливий,
  • антибактеріальний,
  • захисно,
  • проти зморшок.

Масло ши  - властивості та застосування

Масло ши - безцінний косметичний засіб у повсякденному догляді. Чудово зволожує і живить шкіру, є природним сонцезахисним засобом. Жирні кислоти, що містяться в ньому, захищають суху шкіру і чудово підходять для догляду за шкірою обличчя. Чисте масло ши є основним інгредієнтом багатьох косметичних засобів для тіла, волосся, рук і ніг. Ознайомтеся з властивостями і застосуванням і дізнайтеся, як використовувати масло ши на шкірі обличчя і тіла.

Масло ши для догляду за тілом 

Масло ши - натуральний активний інгредієнт, який ідеально підходить для щоденного догляду за тілом. Щоб пізнати його надзвичайні поживні та регенеруючі властивості, просто розігрійте косметичний засіб у руках або на водяній бані. Тоді компактна консистенція масла Ши перетвориться на масло, яке можна втирати в окремі частини тіла, приділяючи особливу увагу місцям, схильним до шорсткості, таким як лікті або коліна.

Масло ши є союзником щоденного догляду за тілом, особливо восени та взимку, коли шкіра піддається негативному впливу зовнішніх факторів. Його масляниста консистенція залишить на шкірі природну захисну плівку, захищаючи від перепадів температур, морозного повітря або опалення в закритих приміщеннях. Більше того, насичена формула масла Ши забезпечить шкірі інтенсивне відновлення, чітко заспокоюючи виниклі подразнення та усуваючи неприємне відчуття напруги.

Однак варто пам'ятати, що цей натуральний косметичний засіб залишає на шкірі ніжну жирну плівку, тому найкраще підходить для вечірнього догляду за тілом  - особливо якщо щоденно вибирати легкі, засоби що швидко вбираються.


Властивості масла ши

Масло ши від целюліту та розтяжок

Олія ши - чудовий вибір для догляду за шкірою, схильною до целюліту або схильною до розтяжок. чому Його насичена консистенція має інтенсивний зволожуючий і живильний ефект , що безпосередньо впливає на підтягнутий вигляд нашого тіла. Пам’ятайте, однак, що вміст олії ши в бальзамі безпосередньо впливає на його властивості   ті з інтенсивною концентрацією працюють найкраще. Бальзами Shea Butter Organique  містять цілих 55% чистого масла ши, збагаченого натуральними оліями  - соєвої, авокадо і виноградних кісточок. Завдяки такій формулі ви можете бути впевнені, що натуральні активні інгредієнти ефективно подбають про вашу шкіру.

Масляниста консистенція олії ши дає можливість проводити інтенсивний масаж всього тіла під час його застосування  - завдяки цьому засіб покращує кровообіг, прискорює метаболізм клітин і стимулює вироблення колагену. Усі ці фактори сприяють здоровому та пружному вигляду шкіри.

Властивості масла ши

Чи можна використовувати масло ши під час вагітності?

Вагітність – це особливий час, коли ми більше, ніж зазвичай, приділяємо увагу засобам для догляду за тілом та активним інгредієнтам, які вони містять. Майбутні мами, бажаючи захистити своє тіло від утворення розтяжок, шукають косметику, яка буде ефективно доглядати за шкірою і при цьому буде безпечною для дитини.

Олія ши, як натуральний рослинний продукт, який відновлює, змащує і зміцнює шкіру, буде хорошим і, головне, нешкідливим вибором для вагітних. Насичена консистенція косметики безпосередньо не мінімізує наявні розтяжки, але регулярне використання продукту на початку розтягування шкіри помітно пом’якшить тіло та запобіжить утворенню нових тріщин і змін кольору.

Вибираючи косметику під час вагітності, варто пам'ятати, що це особливий період, коли організм може реагувати на косметику та її аромати не так, як раніше. Щоб уникнути можливої ​​алергічної реакції у вигляді свербежу та печіння, краще спочатку протестувати масло ши на невеликих ділянках тіла  - тоді ви будете впевнені, що його використання буде безпечним для шкіри та дитини.

Властивості, які містить масло ши

 Масло ши для ніг і рук

Під час догляду за тілом масло ши ефективно подбає не лише про ноги чи руки  його дією можна збагатити процедури для рук і ніг. Пам’ятаючи про ніжну, жирну захисну плівку, яку косметика залишає на шкірі, варто використовувати її особливо ввечері, коли можна захистити її консистенцію бавовняними рукавичками або шкарпетками.

У догляді за ногами масло Ши допоможе в боротьбі з мозолістою шкірою і тріщинами на п'ятах, а у випадку з руками -  розгладить і відновить пошкоджений епідерміс, заспокоїть подразнення і поверне шкірі рук здоровий вигляд.

Масло ши для волосся

Використання масла ши під час догляду за волоссям – ще один ефективний спосіб, який дозволить вам насолодитися ефектом живлення! Пошкоджене, сухе волосся, яке потребує інтенсивного відновлення, безсумнівно оцінить дію цього інгредієнта, особливо у вигляді кондиціонера або маски.

Під час догляду за волоссям масло Ши можна наносити від коренів до кінчиків, залишаючи засіб на більш тривалий час, а потім промиваючи шкіру голови  - тоді воно буде діяти як зволожуюча маска. Однак якщо ви хочете використовувати їх щодня  - наносите масло ши тільки на середину довжини волосся або на пошкоджені кінчики, щоб значно поліпшити зовнішній вигляд зачіски. Цей вид догляду з використанням олії Ши інтенсивно зволожує волосся, надаючи йому еластичність і природний блиск.

Масло ши для догляду за губами

Масло ши також може стати хорошою альтернативою скрабам і бальзамам для губ. Поєднавши розігріту олію з природним пілінгом (наприклад, частинками цукру або кавовою гущею), ви зітрете лущиться епідерміс і ідеально підготуєте губи до нанесення зволожуючого засобу. Тоді досить використовувати тільки масло Ши, яке ефективно замінить традиційні бальзами, змащуючи і живлячи губи. Підготовлені таким чином губи будуть готові до нанесення улюбленої колірної косметики  - помади, помади або блиску для губ.

Властивості масла ши

Масло ши як природний УФ-фільтр

Чи знаєте ви, що деякі натуральні олії та рослинні продукти, зокрема масло ши, містять сонцезахисні засоби? Однак варто пам'ятати, що натуральні фільтри не гарантують ефективного захисту від УФ-випромінювання (SPF-фактор становить лише 2-10), тому використовувати їх варто лише як доповнення до мінеральних або хімічних фільтрів.  Незважаючи на низький захист, вони володіють  антиоксидантними властивостями, завдяки яким знищують вільні радикали, викликані UVA-випромінюванням.

Масло ши надзвичайно делікатне, тому, якщо ви хочете захистити свою шкіру від UVA та UVB випромінювання, ви можете використовувати його для всього тіла та обличчя. Під час перебування на сонці косметичний засіб додатково заспокоїть шкіру та зробить її більш еластичною, завдяки чому вона набуде здорового вигляду.

олія з насіння дерева ші

Олія ши володіє унікальними доглядовими властивостями і широко використовується в повсякденних ритуалах. Косметичний засіб, отриманий з насіння дерева ши, покращує еластичність шкіри, робить її більш гладкою та приємно зволоженою. Масло ши використовують для догляду за сухою та нормальною шкірою. Також косметика підійде як живильна маска для обличчя або сухого волосся.

Як бачите, масло ши, завдяки своїм унікальним властивостям і безмежним можливостям використання, подбає про вашу шкіру на багатьох етапах догляду. І тому ми їх любимо! Зимовий період, коли шкіра потребує живлення та регенерації більше, ніж зазвичай, – чудовий час познайомитися з нею ближче! 98% інгредієнтів, що містяться в бальзамах з маслом Shea Organique - це інгредієнти виключно натурального походження,  що дозволить вам насолоджуватися здоровим виглядом щодня!

Повернутися у блог

Відгуки

Показати більше

Залишити відгук

CAPTCHA
Відправляючи відгук, я погоджуюся з угодою користувача












Протестуйте наші продукти
Замовити пробники
Пробники Organique
Зворотній зв'язок
Станьте нашим партнером
Докладніше
NATURALICA GROUP
команда професіоналів, які захоплені розвитком високоякісної натуральної косметичної продукції на ринку України