КОСМЕТИКА НАТХНЕННА ПРИРОДОЮ

Як доглядати за собою жінці, дівчині: поради на кожен день

Як доглядати за собою дівчині в домашніх умовах, спокійно без нервових стресів - так само, як постійно робили догляд за собою не відволікаючись на турботи наші мами і бабусі раніше.

В умовах сучасності милим жінкам залишається дуже мало того періоду, на те, щоб доглядати за собою. А виглядати треба завжди на всі сто відсотків. Для досягнення відмінного результату насамперед необхідна регулярність.

Усього півгодини на день — і жінка вже королева!

Є жінки, які зовсім не стежать за своєю зовнішністю, виправдовуючи це нестачею часу чи коштів. Але для того, щоб щодня підтримувати ідеальну красу, зовсім не обов'язково мати тугий гаманець і купу вільного часу. Для цього досить просто великого бажання та любові до себе. Тільки з цього моменту необхідно розпочинати догляд за своєю зовнішністю.

Жінка, яка поважає себе та оточуючих, ніколи не дозволить собі виглядати неохайно, некрасиво. Вона завжди залишатиметься королевою за будь-яких обставин.

То як можна доглядати за собою жінці в домашніх умовах?

Починати розмову про це варто з підтримання в ідеалі шкіри обличчя. У цьому питанні найголовніший момент — правильне та регулярне очищення.

Після того, як обличчя вмито, слід скористатися тоніком або лосьйоном, підібраним відповідно до типу шкіри. Це завершальний етап щоденного очищення. Після цього необхідного очищення можна нанести на обличчя кремову маску, також підібрану індивідуально.

Раз на тиждень обов'язково робити пілинг шкіри або скраб. Для цієї процедури при жирній шкірі рекомендується пілінг, який наноситься на попередньо очищену шкіру і м'яко, ніжно, без тиску, масажується обличчя вологими руками протягом трьох хвилин, потім змивається.

Для сухої шкіри рекомендується гоммаж — спеціальний засіб наноситься на трохи зволожену очищену шкіру, а потім як би скручується, знімається зі шкіри разом з ороговілими клітинами. Після такого глибокого очищення рекомендується також один або, при необхідності, двічі на тиждень робити маску, підібрану за типом шкіри. Маску можна зробити самостійно або купити повністю приготовлену в супермаркеті або в аптеці.

Підбір засобів для шкіри - особлива тема. Для початку треба визначитися з типом шкіри, чи є алергічна реакція на якийсь продукт чи компонент, які можуть бути складовими засобів для догляду за шкірою. Найкраще, звичайно, порадитися з грамотним косметологом, але якщо даної можливості немає, то використовувати для початку пробники крему або іншого продукту .

1396031511_nemnogo.jpg

Щодня, вранці та ввечері, потрібно ретельно очищати шкіру за допомогою гелів для ранкового вмивання, які в численній кількості продаються в магазинах.

Причому наносити новий засіб слід лише на ніжну шкіру на згині ліктя. Якщо протягом чотирьох-п'яти годин не виявилося ні почервоніння, ні свербіння, значить цю косметику можна сміливо купувати і використовувати для шкіри обличчя.

Догляд за шкірою тіла повинен бути приблизно таким же, як і за обличчям. Тіло також потребує постійного очищення, зволоження, живлення, а хоча б раз на тиждень - інтенсивного очищення, такого як скраб, тільки скраб або пілінг для тіла больш грубий, і якщо його раптом не виявиться, можна сміливо замінити його жорсткою мочалкою. Варто відзначити, що є відмінності в тому, як доглядати за собою жінці або в тому, як доглядати за собою дівчині.

Для вікової шкіри жінки потрібно більш ретельний, але в той же час щадний догляд. У цьому випадку слід особливу увагу приділяти шкірі навколо очей - вона найтонша, ніжніша і делікатніша, і саме там з'являються перші зморшки, яким можна запобігти, якщо вчасно розпочати догляд за цією зоною.

Дівчатам часто буває досить ретельного очищення шкіри і зволоження її.

Наступний етап процесу догляду за собою — догляд за волоссям. Це найважливіша частина щоденного догляду, якою ніколи не варто нехтувати!

Передусім тут теж важливе очищення. Мити волосся слід регулярно, ні в якому разі не зважаючи на різні розмови про те, що дуже часто мити голову абсолютно шкідливо. Типи волосся у всіх різні, і якщо у жінки жирний тип волосся, і воно забруднюється буквально кожен день, то й мити його варто щодня, тим більше, що зараз у супермаркетах існує величезний вибір шампунів для щоденного використання.

Абсолютно ніякого шкідливого ефекту від цього не буде! А от якщо не мити голову в міру забруднення і, вірячи різним байкам і міфам, ходити з брудною головою — ось тут навіть найдоглянутіша дівчина виглядатиме некрасиво і неохайно.

Отже, перше і дуже важливе і головне при догляді за жіночим волоссям — регулярне його миття з правильно підібраним шампунем.

f00a1c22a450354f4fb29c6f5f42ba20.jpgХоча раз на сім днів необхідно зволожувати своє волосся різними масками для волосся — вони зміцнюють волосся, прискорюють його ріст і роблять блискучим.

Раз на тридцять або сорок п'ять днів, за потребою, треба обов'язково відвідувати перукаря — або для того, щоб поправити стрижку, або для того, щоб підстригти кінчики волосся.

Тепер варто поговорити про руки. Адже як відомо, саме руки можуть розповісти про те, яким є справжній вік жінки. Найчастіше, доглядаючи особливо ретельно за обличчям і тілом, жінки забувають про руки, а дарма: в'яла, з пігментними плямами шкіра рук видає вік жінки з головою.

Тому варто подбати про руки з юності, щоб все життя виглядати доглянутою і красивою.

Для початку просте правило - крем для рук потрібно наносити щодня, вранці та ввечері, а також щоразу після домашніх справ. Крем добре захищає, гарно живить і злегка зволожує жіночу шкіру рук, у якій практично немає сальних залоз, і через це на руках не може відбуватися зволоження та регенерація клітин шкіри.

Всю домашню роботу варто робити тільки в рукавичках, і ніяк інакше! В іншому випадку, шкіра на руках висохне, потріскається і загрубіє, і тоді буде дуже складно повернути їй колишню шовковистість.

Хоча б раз на сім днів потрібно зробити для рук невеликий масаж і маску, наприклад: змішати чайну ложку гліцерину, стільки ж меду, дві чайні ложки води, додати туди чайну ложку будь-якого борошна, краще вівсяного, і нанести на руки на 25 хвилин. Результат перевершить усі очікування!

Говорячи про руки, не можна забувати і про нігті. Необов'язково робити супер дорогий манікюр у майстра та відрощувати довгі нігті. Головне, раз на тиждень (або на два, для кожного індивідуально) підпилювати нігтики скляною пилочкою (вона найменше травмує нігтьову пластину), відсувати кутикулу від краю дерев'яною паличкою. У цьому випадку нігті завжди виглядатимуть акуратно та доглянуто. А покривати нігті лаком чи ні — особистий вибір кожної.

Не варто забувати у догляді за собою і про фізичну форму. Тут немає якихось особливих секретів — просто потрібно включити у свій розклад хоча б через день деякий комплекс фізичних вправ, обраний відповідно до саме особистих уподобань, а ще необхідні щоденні прогулянки швидким кроком.

Для цього можна, наприклад, йти пішки на роботу чи назад. Дотримуючись цих кількох простих правил, а також правильно харчуючись, виключивши смажені та жирні продукти зі свого раціону, можна скинути кілька зайвих кілограмів та підтримувати відмінну фізичну форму.

Також Вам можуть бути цікаві:


aff30a1f64cf237eb1ca3854324f1132.jpg Звичайно, кажучи про те, як жінка повинна доглядати за собою, не можна не згадати про макіяж. Тут дуже важлива міра. Основою гарного макіяжу буде тональна крем-маска. Вона повинна бути ідеально підібрана відповідно до типу та кольору шкіри. Не можна для світлої шкіри брати темний крем і навпаки - це виглядатиме неакуратно і некрасиво. Пудра для обличчя теж повинна підбиратися за типом шкіри — чим жирніша шкіра, тим щільнішою повинна бути пудра.

Варто пам'ятати, що в денному макіяжі не можна переборщувати з яскравими кольорами — достатньо буде легкої підводки для очей, туші для вій, тіней пастельних відтіків та неяскравої помади. Для вечірнього макіяжу можна використовувати яскравіші кольори, але також слід акуратно підбирати їх відповідно до свого типу зовнішності.

Так, можна підбити певний підсумок того, як постійно доглядати за собою. Якщо робити це регулярно щодня, то для догляду потрібно лише кілька хвилин на день.

Отже, щодня треба:

  • Очищати та зволожувати шкіру обличчя та всього тіла;
  • Стежити за чистотою та охайністю волосся.
  • Користуватися кремом для рук
  • Хоча 15 хвилин приділяти фізичним навантаженням.

Раз на тиждень варто:


І все таки нам завжди хочеться чогось новенького...


Знайдіть нову улюблену маску для обличчя

Як і багато інших косметичних хаків для догляду за собою, цей починається в Інтернеті, в супермаркеті чи на головній вулиці. Виберіть одну або кілька нових масок для обличчя, які вам подобаються, і приготуйтеся до експериментів.

Якщо ви ніколи раніше не користувалися глиняною, листовою, вугільною, пілінг-маскою чи термомаскою, це ваш шанс. Нанесіть відповідно до інструкції, залиште на вказаний час і видаліть згідно з інструкціями, щоб показати свіжішу та чистішу шкіру.

З маскою для обличчя просто сядьте та розслабтеся, поки інгредієнти діють на вашу шкіру. Ми рекомендуємо обирати маску для обличчя з натуральних інгредієнтів, щоб уникнути подразнення чутливої ​​шкіри.

Серед наших улюблених масок для обличчя:


Зробіть маску для волосся самостійно

Хоча багато хто з нас не любить експериментувати з обличчям, збити маску для волосся з апетитним ароматом менш ризиковано. Змішування власної суміші може бути веселим і чудовим способом використання натуральних інгредієнтів, які ви можете знайти на своїх поличках.

Змішайте в мисці дві столові ложки кокосової олії та чотири чайні ложки цукру, а потім додайте дві краплі олії чайного дерева. Нанесіть на волосся двома проділами через 2.5 см та залиште на 10 хвилин перед змиванням. Завдяки протизапальним, поживним і антибактеріальним властивостям ви можете використати будь-які залишки для пілінгу обличчя чи тіла.

Зробіть пілінг від голови до ніг

Використайте будь-які залишки маски для волосся, щоб гарно очистити себе від маківки до п’ят – або зробіть те ж саме, використовуючи ваші улюблені вуличні формули для обличчя та тіла.

На завершення, нанесіть гарний шар зволожуючого крему і отримайте - свіжу, сяючу та зволожену шкіру.

Ну і, звичайно, у догляді за собою, слід не забувати про те, що ідеальна жінка - це абсолютно щаслива і таємниче закохана жінка з сяючими очима, закоханими в другу половинку.

Думаю, ми відповіли на запитання - Як повинна доглядати за собою жінка?

nat_enl_23.jpg


*Усі коментарі проходять обов'язкову модерацію на рекламний спам
Повернутися у блог

Відгуки

  • Спасибо

    Самая полная статья  - из того что я нашла

  • Натали

    Дякуємо за відгук. Ми обов`язково підготуємо повноцінну статтю на тему масок у косметиці. Періодично заходьте на нах блог

  • Наталия

    Реально полезная статья! давно такую информацию искала. Как ухаживать а собой молодой девушке - далеко не все это знают и умеют. Особенно мне понравилось о масках.  Не могли бы вы более детально о них рассказать?
    С уважением, Наталья ;)

  • Уход за собой

    Большое спасибо за статью, полностью согласна со всем вышесказанным , я обожаю читать статьи такого рода. Могу сказать, что сама я часто зачитываюсь на блоге там можно узнать много интересных фишек,связанных с уходом за своим телом и лицом

Показати більше

Залишити відгук

CAPTCHA
Відправляючи відгук, я погоджуюся з угодою користувача












Протестуйте наші продукти
Замовити пробники
Пробники Organique
Зворотній зв'язок
Станьте нашим партнером
Докладніше
NATURALICA GROUP
команда професіоналів, які захоплені розвитком високоякісної натуральної косметичної продукції на ринку України